Give us a like and we'll keep you in the loop.

Infomagazine Communicatiemanagement Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen

Een dag uit het leven van een CM student

Agenda bijvullen
Agenda bijvullen

7:15

Nog maar vijf minuten wakker en ik besef al dat ik een koffie nodig heb. De boodschap op mijn koffietas (Happy Thursday, Sorry I am saving my woohoo for Friday) geeft perfect mijn mood van vandaag weer. Gelukkig staan er wel boeiende vakken op mijn rooster! Na mijn ontbijt vul ik mijn ‘daily journal’ in, dat mij toch wat structuur geeft in mijn chaotisch studentenleven!

Rijstwafels, geplette avocado's en kerstomaatjes
Rijstwafels, geplette avocado's en kerstomaatjes

8:15

Oef! Net op tijd in de les. Hoewel mijn kot maar op tien minuten wandelafstand van de campus is, krijg ik het toch elke dag voor elkaar om bijna te laat te komen. Donderdagochtend start mijn dag met Psychologie. Notities neem ik op mijn laptop, want dan heb ik meteen een duidelijke samenvatting om te studeren.

10:45

Op donderdag heb ik enkele springuren en dus besluit ik om even naar mijn kot te gaan en daar te lunchen. Vandaag eet ik geplette avocado op rijstwafels met kerstomaatjes: snel, gezond en lekker.

Een lekkere koffie drinken bij Coffeelabs, vlakbij de hogeschool.
Een lekkere koffie drinken bij Coffeelabs, vlakbij de hogeschool.
Urban outfitters
Urban outfitters

13:00

k heb nog een uurtje tot mijn volgende les begint en kan het niet laten om even langs mijn favoriete koffiebar ‘Coffeelabs’ te gaan. Daarna vertrek ik terug naar de campus.

15:00

Tussen de lessen door spurten een medestudent en ik nog even door de gangen op weg naar de bib, beter bekend als het EMI. Hij gaat een boek terugbrengen dat hij uitleende voor een paper. Het EMI is “the place to be” voor studenten die in groep willen werken of studeren. Je vindt er computers en kan er ook alle mogelijke multimediatoestellen huren.

17:00

Mijn laatste les voor vandaag zit erop. Ik besluit om snel nog even langs Urban Outfitters te gaan. Die ligt vlakbij de campus. Als shopaholic is het echt ideaal om naar een school te gaan die zo dicht bij alle winkels ligt. Super handig als je nog last minute iets wil kopen. Dat geldt ook voor je boodschappen, want de Delhaize ligt vlakbij school.

aziatische wok
aziatische wok

18:15

Ik kom thuis aan met een volle boodschappentas en maak middageten voor de volgende dag. Soms kook ik op voorhand gerechtjes die ik ’s avonds in de ijskast zet. Morgen is het een kleurrijke Aziatische wok!

Italiaanse pasta
Italiaanse pasta

18:45

Etenstijd! Vandaag maak ik Italiaanse pasta.

Een woord: zetel!
Een woord: zetel!

19:30

Één woord: ZETEL!