Give us a like and we'll keep you in the loop.

Infomagazine Communicatiemanagement Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen

Elies Wauters, promogirl bij StuBru

Elies Wauters begon in haar eerste jaar te werken als promogirl voor Studio Brussel. Drie jaar lang mocht ze promotie maken voor haar favoriete zender tijdens optredens, festivals en bij avant-premières.

Elies Wauters
Elies Wauters

“Ik was op zoek naar een studentenjob waarbij ik mijn twee passies kon combineren: communicatie en muziek. Toen ik hoorde dat er een plaats vrij kwam in het StuBru promoteam heb ik geen moment geaarzeld. ”

Elies leerde er niet alleen hard werken maar ontwikkelde er ook haar sociale vaardigheden en leerde wat het is om het gezicht te zijn van een merk. “Ik kon er ook veel contacten leggen met mensen die in mijn verdere carrière wel eens van belang konden zijn; fotografen, presentatoren en mensen die achter de schermen werken bij de VRT. Een keer heb ik zelfs mee aan tafel mogen zitten bij een brainstorm over een nieuw thema voor de promostand op Pukkelpop!”

“Werken voor StuBru was ook gewoon leuk. Iets wat ik nooit zal vergeten is “Dance with the devils” een evenement waarbij de match van de Rode Duivels op een groot scherm werd uitgezonden in het Sportpaleis. Echt alle bezoekers waren zo enthousiast.”