Give us a like and we'll keep you in the loop.

Infomagazine Communicatiemanagement Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen

Stage uitgelegd

Zou je graag stage lopen bij OONA, UPR of Lewis PR? Public Relations en voorlichting is duidelijk helemaal iets voor jou! Droom je om later te werken in bedrijven zoals Duval Guillaume, BBDO of TBWA? Dan is Commerciële communicatie volkomen jouw ding!

student in het EMI
student in het EMI

In het derde jaar loop je minstens twee maanden stage. Je wordt ondergedompeld in het echte beroepsleven. Dat beloven boeiende dagen vol avontuur te worden! Maar je staat er niet alleen voor. Je wordt begeleid in de keuze van je stageplaats. Je kan kiezen uit een hele lijst met stageplaatsen die AP aanbiedt of je dient zelf een eigen voorstel in. Als je begeleider de stageplaats goedkeurt kan je aan de slag!

Wil je in het buitenland je communicatietalent uitbreiden? Dat kan in het eerste semester als Erasmusstudent of in het tweede semester via een internationale stage. Blijf je liever in België? Geen probleem, voor elk wat wils!

Of je nu kiest voor Commerciële communicatie of Public Relations en voorlichting, op AP zit je op de juiste plek! Na een intensieve begeleiding door aangename lectoren ben je op het einde van het traject een echte communicatieprofessional!